Sep 2017
Artistic Light Show under VM i sykkel 2017

Artistic Light Show under VM i sykkel 2017

Pyttane Lighthouse

Hver kveld og natt under sykkel-VM i Bergen kan de oppleva lysinstallasjonen. Hold deg i form og gå eller sykle opp, og få en opplevelse for livet! Når bruk av lys blir til kunst!

Dele   
Jul 2017
Goccia

Goccia

Vi tror at riktig belysning er viktig for å forbedre interiør og eksteriør. Goccia Illuminazione-produkter er laget for å skape en unik og spennende visuell opplevelse for enhver arkitektur. Vår suksess ligger i banebrytende belysningsteknologi og -design, som vi kombinerer for å skape originale løsninger som våre kunder elsker. Den sanne verdien av belysning er ikke bare målt i lumen, men også i følelsene det gir deg. Vi streber etter å forbedre belysningsverdenen ved å blande teknologi, estetikk og funksjonalitet i hvert produkt. Se på verden under et nytt lys. Lyset av våre produkter. Velkommen til Goccia Illuminazione.

Se flere bilder

Postet i Produktnyheter
Dele   
Apr 2017
Rise

Rise

Rise fra Ecosense er nok en av de mest flexible  armaturer vi sett på markedet. Den bygger på de to komponenterne F080 och F170 som kan monteres i nærmest uendelige kombinasjoner på en fínurlig holder. F 080 ger 745 Lumen och F170 2900 lm og de kan begge fåes med spredningsvinkel fra 5(!) till 80 grader samt flere ulike elliptiska spredninger. Fargtemperaturer fra 2200K-6000K, flere ulike armaturfarger samt mange forskjellige tilbehør gjør at antall mulige varianter av Rise blir over 500 000. Og DU får velge! For å lese mer om alle muligheter klikk her eller kontakt oss.

Se flere bilder

Postet i Produktnyheter
Dele   
Jan 2017
Skibakken i Narvik

Skibakken i Narvik

Narvikfjellet er omgitt av blå  Atlanterhavs fjorder og taggete fjelltopper og er helt forskjellig fra andre skisteder. Systemet har Norge største heis systen med bl.a en høydeforskjell på 882 meter. Dessverre ble bare en del av bakken belyst, noe som ga reduserte muligheter for skiturer i de mørke vintermånedene. Nå har det endret seg. Siden januar 2017 har man helt fra toppen av bakken fått installert moderne og energieffektiv LED-belysning. Belysningen kommer fra Ewo og er av type R 4 og R har linser som meget nøyaktig retter lyset langs bakken for å redusere blending og lystap. Totalt 39 armaturer er installert sammen med master fra Scanmast.

 

Dele   
Mar 2015
Et rom der solen alltid lyser

Et rom der solen alltid lyser

Italienske Coelux og Paolo Di Trapani har skapt noe helt nytenkende innom belysning. Med hjelp av nanoteknologi og avansert kontrollstyring som en armaturs effekt av solens trek over en blå himmel. Du kan velge mellom en tropisk himmel med 60 grader solvinkel, en middelhavs versjon med en 45-graders vinkel eller et skandinavisk himmel med 30 graders vinkel fra solen. Finnes i ulike størrelser for tak- eller veggmontering. For mer informasjon kontakt.: David Krüger , david@slclysnorge.no  eller besøk: www.coelux.com

Se flere bilder

Postet i Produktnyheter
Dele   
Okt 2014
Nobelprisen til gründeren av Soraa

Nobelprisen til gründeren av Soraa

Soraa ble grunnlagt i 2008 av tre professorer i elektronikk-feltet. En av dem, Dr. Shuji Nakamura, har nå blitt belønnet med Nobelprisen i fysikk for sin innsats. Sammen med sine kolleger Isamu Akasaki og Hiroshi Aman, skapte han den blå dioden som var den biten i puslespillet som manglet for at ved å blande lyset fra de allerede eksisterende røde og grønne LED:en med blått lys for å skape hvite lysdioder. Det er også den blå LED:en som er grunnen bak de fleste av dagens hvite LED som er  generert av blå eller fiolette lysdioder og fosfor-teknologi. Gjennom sitt arbeid i Soraa har Dr. Nakamura fortsatt å ta de blå diodene fra en oppfinnelse til en svært nyttig og høy produktkvalitet. Vil du vite mer kontakt david@slclysnorge.no

 

Se flere bilder

Dele   
Jun 2014
AlphaLED Micro

AlphaLED Micro

Micro er designet for å gli inn i taket som en innfelld armatur, men har en tynn kant som gjør det enkelt å montere i innertaket. Den er tilgjengelig i 70 mm og 90 mm diameter, og som riktbar washer . Luminous flux 200-1300 lm og Cri 80 eller 98. Glass og honeycomb tilgjengelig som tilbehør. Dimmes DALI, 1-10V, DMX eller fasedim.

Postet i Produktnyheter
Dele   
Jun 2014
AlphaLed  XIM

AlphaLed XIM

Nå begynner leveransene av Alpha Leds downlight og spotlight med Xicatos XIM modul. Den nye modulen gjør at armaturene er 20-30% mer effektive enn før, opp til 100 lm / W, og senker prisene mer. Som førr er alle armaturer designede på grunnlag av lysutbytte og er tilgjengelige fra 220 lm-3000 lm. Fargetemperatur på 2700K, 3000K, 3500K eller 4000K, og Cri 80 eller 98. Dimmes DALI, 1-10V eller fasedim.

Postet i Produktnyheter
Dele   
Maj 2014
Lumencove

Lumencove

Lumencove Nano er en liten, effektiv og regulerbar linær armatur for belysning av nisjer og annen skjult indirekt belysning. Armaturen leveres direkte med 220V og de forskjellige delene er enkle å montere "end to end" eller med jumpercables. Den er tilgjengelig i 1 og 4-fots versjon og som av / på eller med elektronisk dimmer 1-10V. Lysflødet er 559 lm / fot og effekten opp til 100 lm / W. Armaturet har en 10 års garanti.

Postet i Produktnyheter
Dele   
 

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Skriv inn e-postadressen din nå — Vi lover å ikke spamme deg!

   

Tidligere nyhetsbrev

Finn nyheter etter tagger

Finn nyheter kronologisk

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Skriv inn e-postadressen din nå — Vi lover å ikke spamme deg!