Sep 2017
Artistic Light Show under VM i sykkel 2017

Artistic Light Show under VM i sykkel 2017

Pyttane Lighthouse

Hver kveld og natt under sykkel-VM i Bergen kan de oppleva lysinstallasjonen. Hold deg i form og gå eller sykle opp, og få en opplevelse for livet! Når bruk av lys blir til kunst!

Dele   
Okt 2014
Nobelprisen til gründeren av Soraa

Nobelprisen til gründeren av Soraa

Soraa ble grunnlagt i 2008 av tre professorer i elektronikk-feltet. En av dem, Dr. Shuji Nakamura, har nå blitt belønnet med Nobelprisen i fysikk for sin innsats. Sammen med sine kolleger Isamu Akasaki og Hiroshi Aman, skapte han den blå dioden som var den biten i puslespillet som manglet for at ved å blande lyset fra de allerede eksisterende røde og grønne LED:en med blått lys for å skape hvite lysdioder. Det er også den blå LED:en som er grunnen bak de fleste av dagens hvite LED som er  generert av blå eller fiolette lysdioder og fosfor-teknologi. Gjennom sitt arbeid i Soraa har Dr. Nakamura fortsatt å ta de blå diodene fra en oppfinnelse til en svært nyttig og høy produktkvalitet. Vil du vite mer kontakt david@slclysnorge.no

 

Se flere bilder

Dele   
Apr 2014
Internet of Lights - belysning 2.0

Internet of Lights - belysning 2.0

Lightning 2.0 er belysning som kommuniserer og samhandler med brukerne og miljøet. Med hjelp av sensorer og kommunikasjon, gjør det belysningen både smartere, mer energieffektiv og har en lengre levetid. De første intelligente armaturer fra AlphaLED vil bli levert i Skandinavia rett etter ferien. I det første trinnet har modulene innebygget kontroll, DALI-, 1-10V eller DMX og drives av en standard 48 V transformator. Den neste generasjonen vil også ha lette sensorer og bevegelsessensorer for å bygges inn i din lampe! Vil du vite mer kontakt: david@slclysnorge.no

Dele   
Apr 2014
LED-lys på nye høyder..

LED-lys på nye høyder..

At Vi har energieffektive LED-lyskilder med høyt lumenverdi har trolig ikke noen i bransjen misset.Vår partner Digital Sputnik som spesialiserer seg på film-lys tar teknologien et skritt videre gjennom sin mobile lyskilde som er så enkel og effektiv så både batteri, lyskilde og kontroll kan løftes med en qudrokopter. I mars kom den første ski-filmen innspilt i mørkret med en mobil LED lyskilde. SLC har et omfattende samarbeid med Digital Sputnik og våret Årekontor var med og støttet filmprosjektet . Se filmen .

 

Dele   
Dec 2013
Lysfestival i Oslo

Lysfestival i Oslo

November og desember er lysfestivalernes tid. Nå nylig var det Norge som feirede lyset i Slemmestad utenfor Oslo. Norskt lyspris 2013 ble presentert av Lyskultur med Norges beste prosjekter. SLC lys Norge gjorde med lysdesigner Gard Gitlestad og Josefine Walle Nergård en lysinstallasjon i den gamle betongfabrikken fra forrige århundre som har blitt gjenstand for kulturtiltak. Vi er glade for å være en del av denne utviklingen, og sammen med Lumenpulse og EcoSense få belyse disse historiske stedene. Armaturer som brukes er Lumenbeam RGBW, Lumenfacade RGBW og EcoSense Bullet.

Nov 2013
Gang og sykkel-tunnel i Linköping

Gang og sykkel-tunnel i Linköping

Linköping by har de siste årene investert tungt i å heve lyset i byen. Den årlige begivenheten "Vinterljus" har satt fokus på belysning i bybilden med sine kreative midlertidige lysinstallasjoner. Hvert år er det lagt vekt også på å gjøre noen permanente installasjoner som en del av en langsiktig investering i en spennende belysning av byen. Et godt eksempel tror vi er vandre-og sykkeltunnelen på Industrigaten.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Skriv inn e-postadressen din nå — Vi lover å ikke spamme deg!

   

Tidligere nyhetsbrev

Finn nyheter etter tagger

Finn nyheter kronologisk

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Skriv inn e-postadressen din nå — Vi lover å ikke spamme deg!