Maj 2024
Minimässa i Bergen

Minimässa i Bergen

Idéen om å arrangere en minimesse med fokus på nytenkning og bærekraftig belysning i Bergen føltes først som en overveldende oppgave. Vi visste at det var stor interesse blant lokale aktører, men å ordne lokale, transportere prøver og overbevise produsenter om å reise til Sør-Norge er en stor utfordring. Men så heldige vi var at vi gjorde det - det ble en helt fantastisk dag med mange interessante diskusjoner om lys og belysning. I tillegg til at vi for første gang viste Fluxwerx Illumination unike produkter i Norge, hadde vi også besøk av alphaLED, lumenpulse og unonovesette® som bidro til et komplett utvalg for belysning både til innendørs og utendørs bruk. Takk til Ole Bull Hotel & Apartments for hjelp med lokaler og service.

 

 

 

 

4o

Dele   
Feb 2024
Light + Building 2024

Light + Building 2024

Mindre enn to uker igjen til L+B 2024. Mange av produsentene vi representerer er til stede med spennende nyheter, og vi drar ned for å lære og følge med på trender, men fremfor alt for å prate om belysning og tilbringe tid med alle de fantastiske lysmenneskene fra hele Europa og enda mer av verden. Hvis du ønsker å se nyheter fra Lumenpulse, Exenia, Pharos Architectural Controls Ltd, DiGidot Technologies, Linea Light Group,  OneEightyOne, vennligst kontakt oss for en visning.

Dele   
Jun 2023
Ljusexpo 6 september

Ljusexpo 6 september

LjusExpo finner du oss sammen med alle Sveriges ledende leverandører av belysning. Velkommen til å prate om lyssetting og lysstyring og utforske blant våre siste nyheter. Utstillingen er åpen for allmennheten 6 september kl. 10-13.30 og deretter for de som deltar på det årlige bransjearrangementet Lysdagen. Inngangen til Mälarsalen: Söder Mälarstrand 29, plan 7, Stockholm.

Dele   
Nov 2021
Ljusfestival i Tartu 2021

Ljusfestival i Tartu 2021

Vi fick den här fina drönarbilden av   Silman Elekter i Estland. Det är resultatet av en workshop för Ljusdesignstudenter ledd av Johan Moritz och Tina Wikström under Tava Lightfestival i Tartu. Platsen är en park vid Emajõgi floden i centrala Tartu. Armaturer: Lumenpulse Lumenfacade W och Lumenbeam RGBW.

Se flere bilder

Dele   
Okt 2021
Norsk Lyspris 2021

Norsk Lyspris 2021

Vi är glada och stolta över att fasadbelysningen på Markeveien i Bergen nominerats till Norsk Lyspris 2021. Projektet har varit nyskapande på många sätt men främst i sättet det genomförts. Förutom en halvdags provbelysning av en lokalanställd medarbetare på Lightbureau har arbetet med design, driftsättning och programmering gjorts helt på distans. LightBureau gjorde ljusdesignen från Oslo och vårt Stockholmskontor och Göteborgskontor samarbetade kring koncept, tekniska lösningar och programmering. Självklart ligger Pandemin bakom arbetssättet men det gav oss många lärdomar inför framtiden. Armaturer från Lumenpulse och Xicato.

Se flere bilder

Okt 2021
Lights in Alingsås 2021

Lights in Alingsås 2021

Workshopen på Lights in Alingsås är nu avslutad och resultatet klart för oss i allmänheten att ta del av. Här är en liten smakbit från Site 2 med Rodrigo Muro som Ljusdesigner och produkter från Lumenpulse. Gillar du ljussättning så boka in ett besök i Alingsås innan den 7 november. Väl värt en omväg.

Se flere bilder

Jun 2021
Invigning av kontoret

Invigning av kontoret

Onsdagen den 23 juni invigde vi formellt vårt nya kontor och showroom på Norr Mälarstrand 78. Denna gång var det bara vi anställda som fick vara med och fira men vi lovar att så fort det är möjligt återkomma med en invigning där alla ni kunder och partners kommer att bjudas in. Så länge är ni självklart välkomna in på en visning eller bara en kopp kaffe.

Mar 2014
Light & Building 2014

Light & Building 2014

Nå har nedtellingen til årets største belysningsevent startet. Den 30. Mars opner portene til Frankfurts varemesse for fagfolk fra Europa og store deler av resten av verden. Deretter følger seks dager med møter, kunnskapsdeling, nyheter, latter og for lite søvn. Du vil vel være der ? 

SLC lys Norge er på plass hele uken, og sammen med våre partnere, ønsker vi å vise deg spennende nyheter gjeldende LED og lysstyring og kanskje til og med ta en tysk wurst med tilbehør sammen. 

Her følger listen over stands du ikke kan gå glipp av under ditt besøk, ønsker du en demonstrasjon på norsk, hør fra deg til oss.: david@slclysnorge.no

vi ses på plass

 

Hall 1 E20
Hall 3 Monter E91
Hall 4 Monter F70
Hall 4 Monter K11
 Hall 4 Monter B55
 Hall 4 Monter K79
   Hall 4 Monter C61
  Hall 4 F10  
 Hall 5 B40
     Hall 5 B37
 Manhattan Room, Bristol Hotel
 
Dele   
Dec 2013
Lysfestival i Oslo

Lysfestival i Oslo

November og desember er lysfestivalernes tid. Nå nylig var det Norge som feirede lyset i Slemmestad utenfor Oslo. Norskt lyspris 2013 ble presentert av Lyskultur med Norges beste prosjekter. SLC lys Norge gjorde med lysdesigner Gard Gitlestad og Josefine Walle Nergård en lysinstallasjon i den gamle betongfabrikken fra forrige århundre som har blitt gjenstand for kulturtiltak. Vi er glade for å være en del av denne utviklingen, og sammen med Lumenpulse og EcoSense få belyse disse historiske stedene. Armaturer som brukes er Lumenbeam RGBW, Lumenfacade RGBW og EcoSense Bullet.

Dec 2013
Lysfestival i Tallinn

Lysfestival i Tallinn

I november, organisertes en lysfestival i Tallinn under navnet "Tallinn Light Biennial". Stockholm Lighting og Lumenpulse var involvert i tre områder, Fat Margareth, St.. Nicholas 'kirke og Kanuti hage. Festivalen ble en suksess for Tallinn by med en økende interesse av lys hos allmennheten som et resultat. Det vil være en reprise i 2015. Bildet viser "St. Nicholas kirke" en installasjon ledet av lysdesigner Berry van Egten.

Dele   
Nov 2013
Gang og sykkel-tunnel i Linköping

Gang og sykkel-tunnel i Linköping

Linköping by har de siste årene investert tungt i å heve lyset i byen. Den årlige begivenheten "Vinterljus" har satt fokus på belysning i bybilden med sine kreative midlertidige lysinstallasjoner. Hvert år er det lagt vekt også på å gjøre noen permanente installasjoner som en del av en langsiktig investering i en spennende belysning av byen. Et godt eksempel tror vi er vandre-og sykkeltunnelen på Industrigaten.