Jan 2017
Skibakken i Narvik

Skibakken i Narvik

Narvikfjellet er omgitt av blå  Atlanterhavs fjorder og taggete fjelltopper og er helt forskjellig fra andre skisteder. Systemet har Norge største heis systen med bl.a en høydeforskjell på 882 meter. Dessverre ble bare en del av bakken belyst, noe som ga reduserte muligheter for skiturer i de mørke vintermånedene. Nå har det endret seg. Siden januar 2017 har man helt fra toppen av bakken fått installert moderne og energieffektiv LED-belysning. Belysningen kommer fra Ewo og er av type R 4 og R har linser som meget nøyaktig retter lyset langs bakken for å redusere blending og lystap. Totalt 39 armaturer er installert sammen med master fra Scanmast.

 

Dele   
Mar 2014
Lux review gir skandinavia oppmerksomhet.

Lux review gir skandinavia oppmerksomhet.

Lux review gir oppmerksomhet åt Sölvesborgs Bru i neste nummer. Den vakkert formede bruen lyssattes i 2013 av Ljusarkitektur. Armaturene er fra Lumenpulse og kontrollen fra Pharos Controls.   Läs artikeln.

Se flere bilder

Dele   
Mar 2014
Multilamp

Multilamp

Multilamp fra Green Industry er en svært fleksibel armatur for produksjonsmiljøer. Den er klassed som IP66 og egnet for både innendørs og utendørs miljøer. Designen er modulbasert, noe som betyr at armaturen er tilgjengelig med lysstyrker fra 4608lm (4 moduler) til 9216 lm (8 lysdioder), alle på 4000K. Huset er laget av støpt aluminium 6060 og optikk i UV-stabilisert plastikk. Drivenheten er bygget inn i armaturen og tilkoblingen til 200V gjøres enkelt  med en snabbkoppling.

Dele   
Jan 2014
Gang og sykkel-tunnel i Linköping

Gang og sykkel-tunnel i Linköping

Linköping by har de siste årene investert tungt i å heve lyset i byen. Den årlige begivenheten "Vinterljus" har satt fokus på belysning i bybilden med sine kreative midlertidige lysinstallasjoner. Hvert år er det lagt vekt også på å gjøre noen permanente installasjoner som en del av en langsiktig investering i en spennende belysning av byen. Et godt eksempel tror vi er vandre-og sykkeltunnelen på Industrigaten.

Se flere bilder

Dele   
 

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Skriv inn e-postadressen din nå — Vi lover å ikke spamme deg!

   

Tidligere nyhetsbrev

Finn nyheter etter tagger

Finn nyheter kronologisk

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Skriv inn e-postadressen din nå — Vi lover å ikke spamme deg!