Sep 2017
Artistic Light Show under VM i sykkel 2017

Artistic Light Show under VM i sykkel 2017

Pyttane Lighthouse

Hver kveld og natt under sykkel-VM i Bergen kan de oppleva lysinstallasjonen. Hold deg i form og gå eller sykle opp, og få en opplevelse for livet! Når bruk av lys blir til kunst!

Dele   
Jul 2017
Goccia

Goccia

Vi tror at riktig belysning er viktig for å forbedre interiør og eksteriør. Goccia Illuminazione-produkter er laget for å skape en unik og spennende visuell opplevelse for enhver arkitektur. Vår suksess ligger i banebrytende belysningsteknologi og -design, som vi kombinerer for å skape originale løsninger som våre kunder elsker. Den sanne verdien av belysning er ikke bare målt i lumen, men også i følelsene det gir deg. Vi streber etter å forbedre belysningsverdenen ved å blande teknologi, estetikk og funksjonalitet i hvert produkt. Se på verden under et nytt lys. Lyset av våre produkter. Velkommen til Goccia Illuminazione.

Se flere bilder

Postet i Produktnyheter
Dele   
Apr 2017
Rise

Rise

Rise fra Ecosense er nok en av de mest flexible  armaturer vi sett på markedet. Den bygger på de to komponenterne F080 och F170 som kan monteres i nærmest uendelige kombinasjoner på en fínurlig holder. F 080 ger 745 Lumen och F170 2900 lm og de kan begge fåes med spredningsvinkel fra 5(!) till 80 grader samt flere ulike elliptiska spredninger. Fargtemperaturer fra 2200K-6000K, flere ulike armaturfarger samt mange forskjellige tilbehør gjør at antall mulige varianter av Rise blir over 500 000. Og DU får velge! For å lese mer om alle muligheter klikk her eller kontakt oss.

Se flere bilder

Postet i Produktnyheter
Dele   
Jan 2017
Skibakken i Narvik

Skibakken i Narvik

Narvikfjellet er omgitt av blå  Atlanterhavs fjorder og taggete fjelltopper og er helt forskjellig fra andre skisteder. Systemet har Norge største heis systen med bl.a en høydeforskjell på 882 meter. Dessverre ble bare en del av bakken belyst, noe som ga reduserte muligheter for skiturer i de mørke vintermånedene. Nå har det endret seg. Siden januar 2017 har man helt fra toppen av bakken fått installert moderne og energieffektiv LED-belysning. Belysningen kommer fra Ewo og er av type R 4 og R har linser som meget nøyaktig retter lyset langs bakken for å redusere blending og lystap. Totalt 39 armaturer er installert sammen med master fra Scanmast.

 

Dele   
 

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Skriv inn e-postadressen din nå — Vi lover å ikke spamme deg!

   

Tidligere nyhetsbrev

Finn nyheter etter tagger

Finn nyheter kronologisk

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Skriv inn e-postadressen din nå — Vi lover å ikke spamme deg!