Selskapet

SLC lys Norge ønsker å bidra til å utvikle markedet for belysning og skape nye uttrykk og opplevelser . Vi ønsker å bruke ny teknologi som er mer miljøvennlig å skape lysere , vakrere og tryggere omgivelser . Vi tror at dine ideer og visjoner sammen med vår erfaring og kunnskap vil bidra til å skape løsninger og opplevelser som skiller seg ut og forandrer . Sammen kan vi få bilene til å fly og flyene til å svømme - fordi i en verden av lys , er alt mulig .

Vi gir deg gode råd og nyttig veiledning fra de første tankene til den ferdige installasjonen. Stikkord for oss i hvert prosjekt er design , kvalitet og miljøhensyn . Vi har derfor valgt å fokusere på LED-teknologi og å jobbe med noen utvalgte leverandører. Når du jobber med oss , må du ikke bli overrasket over sprø innfall og forslag . Vi flytter grenser , tester ut nye løsninger og skaper nye veier for de beste og mest minneverdige opplevelsene med lys.

 

 

 

Miljø

Fremtiden handler om ressursforvaltning . For de av oss som jobber med belysning betyr det å skape gode lysmiljøer med produkter som har minst mulig miljøpåvirkning og som forbruker minimalt med energi .

Stockholm Lighting/SLC lys Norge har jobbet med LED -teknologien (Light Emitting Diode ) siden 1998 og har fått både kunnskap og erfaring i disse årene . Vi er overbevist om at LED er en viktig del av fremtiden for belysningsløsninger . LED er ekstremt energieffektive og krever svært lite vedlikehold . De inneholder heller ikke noe kvikksølv eller andre skadelige stoffer som gjør dem vanskelige å håndtere når de blir kassert.

En annen viktig teknikk for å spare miljøet er lysstyringssystem . Intelligente kontrollsystem gjør at vi bare bruker lyspærer når vi trenger dem, og også regulerer dem slik at vi bruker riktig mengde lys ved enhver anledning . Stockholm Lighting/SLC lys Norge har lang erfaring med belyningsstyrning  innen underholdning, kunstverden og på arbeidsplassen , kommersielle møteplasser og i hjemmene .

  • Vi kan LED !

Ved å kombinere LED med intelligente styringssystemer , kan vi få kreative og interaktive lysmiljøer som gir oss rett lysnivå ved enhver anledning , og det gir også minimal miljøpåvirkning .