Vi tilbyr en rekke tjenester rettet mot lysdesignere, arkitekter, elektrokonsulenter, installatører og sluttkunder. Vi kan hjelpe med ulike ting i de ulike fasene av prosjektet etter dine behov. Fra valg av festet for wallwasheren din til et nytt scenario for fasadebelysningen din.

Demo

Vil du få en bedre forståelse av en armatur du vil foreskrive eller vil du vise den til sluttkunden din? Vi har en bred forsyning demoarmaturer fra våre leverandører som du kan se på stedet, hente selv eller få levert til ditt kontor. Har vi ikke det du ønsker, kan vi som regel løse det innenfor rimelighetens grenser. Ta kontakt med noen av våre selgere så hjelper de deg videre.

Prøvebelysninger

Vi elsker prøvebelysninger. Det er den absolutt beste måten å være sikker på at valget av armatur er riktig, og det fører nesten alltid til en fornøyd kunde i andre enden. Enten du ønsker å håndtere testen selv eller vil at vi skal være der for å støtte deg, så hjelper vi deg med å finne frem det materialet du trenger, inkludert kontrollsystem og programmering. Ta kontakt med en av våre selgere for å finne ut mer.

Teknisk konsultasjon

Jobber du med et prosjekt der du er usikker på hvordan du skal fordele armaturer og drivverk eller hvilke effekter som er mulig å lage? Trenger du hjelp til igangkjøring og programmering når produktene er på plass? Ta kontakt med en av våre teknikere og de vil støtte deg gjennom fasene i prosjektet. Vi tilbyr tjenester fra planleggingsfasen til drift for alle typer belyningsprosjekter.

  • Prosjektering av dynamiske belysningssystem
  • Prosjektering av kontrollsystemer
  • Igangkjøring av kontrollsystemer
  • Programmering av kontrollsystemer
  • Skybasert feilsøking og programmering av systemer

Serviceavtale

Våre installasjoner har alltid en forventet levetid på minst 10 år, ofte betydelig lengre. Garantiperioden er vanligvis 5 år, og både under og etter at garantiperioden utløper tilbyr vi tjenester for å forlenge levetiden til ditt anlegg. Det kan være årlig gjennomgang med tester av drivverk og lyskilder, skybasert overvåkning av dynamiske systemer eller overvåkning av driftstimer og funksjon av alle komponenter i et system. Kontakt oss for et forslag som passer ditt anlegg.